Získajte balíčky s logom Play! Pokémon PRIZE BAlíčky séria 4

Zúčastnite sa udalostí vo vašom miestnom pokémon ligovom klube a získajte tieto špeciálne balíčky s cenami so známymi kartami Pokémon TCG.

Môžete si nájsť nových priateľov (a možno aj nejakých súperov), zatiaľ čo vyskúšate svoje zručnosti v kartovej hre Pokémon Trading Card Game na miestnych podujatiach Play! Pokémon. Nielenže sa môžete zúčastniť zábavných a vzrušujúcich súťaží, ale môžete získať aj špeciálny Pokémon TCG Prize Pack za účasť na týchto turnajoch. Prize Pack Series Four bude k dispozícii od 14. februára 2024 v participujúcich maloobchodných prevádzkach.

Každý Prize Pack obsahuje šesť kariet vybraných z viac ako 100 – všetky sú povolené vo formáte Standard. Zahŕňajú všetko od obľúbených Pokémonov po exkluzívne fóliové verzie turnajových kariet, všetky s logom Play! Pokémon. Tu sú len niektoré z vzrušujúcich kariet, ktoré môžete očakávať v sérii štyri:

  • Charizard ex

  • Pidgeot ex

  • Kyogre

  • Iono

  • Reversal Energy

Pre súťaživých aj neformálnych trénerov ponúkajú Prize Pack exkluzívnu cestu k rozšíreniu svojej kolekcie a využitiu plného potenciálu podujatí Play! Pokémon vo vašom miestnom obchode s hrami. Spôsob distribúcie Prize Pack sa líši od miesta k miestu. Čím aktívnejšie sú vaše podujatia, tým viac Prize Pack bude k dispozícii, takže sa určite zúčastnite čo najviac podujatí.

„`

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Nákupný košík
Návrat hore